Nyttig informasjon

Maling 

Beboerne får maling og beis fra styret til vedlikehold av blomsterkasser, stolper og trevegger på balkongene. Beboere bekoster selv vedlikehold av balkonggulvet.

Trafikksikkerhet 

Det henstilles til kjørende å holde lav hastighet. Langs veiene våre er det mange myke trafikanter, barnehagebarn, skolebarn, voksne og eldre. Vis hensyn.

Brannslukkingsapparat og røykvarsler

Husk å vende brannslokkingsapparatet opp-ned to ganger pr år. Se også etter at pila er på grønt område. I hver leilighet skal det være minst en røykvarsler. NB! Undersøk at batteriet fungerer.

Felles utstyr og redskaper

Styret har hekksaks til utlån. Ellers skal det stå river, snøskuffer, trillebår og vannslange i redskapsboden ved inngangen til hver blokk. Meld til styret hvis noe mangler.

Utekraner

Hver blokk er utstyrt med to utekraner. De fleste er av frostsikker type. Ved tilskruing av kranen vil stengingen skje på innsiden av muren. Det vil derfor renne vann ut av kranen en tid etter at den er stengt.

Utelys 

Beboerne sørger selv for lyspærer på balkong.. Alt annet utelys er styrets ansvar. Meld fra hvis dere ser noe som ikke virker.

Bruksenhetsnummer

Hver leilighet har et bruksenhetsnummer. Nummeret er nå limt på alle dørene, utvendig på hengselsiden. Det samme nummeret skal også være på postkassen. 

Oppbevaring i kjellerbodene

I all hovedsak er kjellerne våre greie oppbevaringsrom, men vi garanterer ikke for vann- eller fuktproblemer. Oppbevaring i bodene må derfor skje i hyller eller i plastkasser.

Telia

Telia er borettslagets TV- og nettleverandør. Nye andelseiere må forvisse seg om at alt nødvendig utstyr følger med ved kjøp av leilighet. De må også registrere seg som brukere hos Telias kundesenter, tlf: 924 05 050. Dit meldes også tekniske feil. Vedvarende feil meldes i tillegg til styret.