Ressurser

Naboskap

I et borettslag må alle vise hensyn. Ved uenigheter mellom naboer er det viktig å skape dialog og vise respekt ovenfor hverandre.

Naboen bråker

Ta direkte kontakt med din nabo for å skape god dialog og godt naboskap

Av og til kan en fest være for høylytt eller vare for lenge utover kvelden. Ta direkte kontakt med naboen og gjør et forsøk på å komme frem til en løsning. Vær høflig med hverandre og vis respekt, da er det mye større sjanser for å lykkes. Husordensreglene gjelder for alle, men det kan være greit å få en vennlig påminnelse i blant.

Dersom dialog med din nabo ikke hjelper kan du ta kontakt med politiet. De kan være behjelpelige med å etablere ro og orden. Vedvarende støyproblemer skal styret informeres om.

Bekymret for nabo

I borettslaget tar vi vare på våre medmennesker

Av og til kan man være bekymret for en nabo, uten å helt vite hva man kan gjøre med det. Det kan være fysisk og psykisk sykdom, alderdom og ligende. Hvis du mener at det er noen av dine naboer som kunne trengt litt ekstra hjelp, eller at du av andre grunner er bekymret for din nabo, ta kontakt med styret.

Ved å klikke "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Dette forbedrer nettstedets navigering og brukes til å analysere bruken av nettstedet. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.