Ressurser

Partnere

Borettslaget samarbeider med en rekke firma innen ulike fag som kan kontaktes i forbindelse med oppussing, salg av bolig, feilsøking med mer.

Våre samarbeidspartnere

Ladeoperatør elbil

Elaway drifter ladeanlegget i borettslaget. Det innebærer at de har ansvar for brukernes ladeabonnement, og foretar fakturering av strømforbruk, fordeling av strømstøtte og prisregulering av strøm etter spotpris. Ved ladeproblemer, ta direkte kontakt med Elaway for feilsøking.

TV og internett

Telia leverer signaler og utstyr til TV og internett i borettslaget. I avtalen får den enkelte beboer velge et personlig tilpasset TV-innhold, samt muligheter for oppgradering av internetthastighet etter personlig behov. Ved problemer skal Telia kundeservice kontaktes direkte.

Parkeringskontroll

Foretar kontroll av alle oppmerkede parkeringsplasser i borettslaget. Alle beboere og besøkende må derfor til enhver tid ha gyldig parkeringstillatelse registrert i app. Les mer på siden "bil og parkering".

Eiendomsmegler

Eiendomsmegler 1 kjenner nærområdet og kan bruke viktig lokalkunnskap til å gjennomføre salg av bolig til best mulig pris. Eiendomsmegler 1 har en lokal avdeling på Valentinlyst som er spesialister på vårt område. Meglerne har flere interessenter som venter på den riktige leiligheten i Lidarende borettslag.

Elektriker

Elektrikerfirma med god kjennskap til borettslaget. Har de siste år foretatt alle feilrettinger etter elkontroll, og har bygget ut ladeanlegget for elbiler i garasje og på utendørs oppstillingsplass. Ansvarlig for installasjon og vedlikehold av ladere til elbil.

Snekker

Lang erfaring fra borettslaget med generelle snekkerarbeider, utskiftning av vindu, takluker med mer.

Rørlegger

K.Lund har lang erfaring fra borettslaget med oppussing av bad, kjøkken og vaskerom. Firmaet har kjennskap til rør og rørsjakter. K.Lund tilbyr fastpris på bytte av varmtvannsbereder, med kort leveringstid.

Rørlegger

Haralds VVS har lang erfaring fra borettslaget med oppussing av bad, kjøkken og vaskerom. Firmaet har kjennskap til rør og rørsjakter, og har skiftet sluk i mange av borettslagets leiligheter.

Vedovn og pipe

Varmeforum har kjennskap til borettslaget og har gjennomført rehabilitering av alle piper de senere år. Varmeforum tilbyr alt av tjenester relatert til kjøp, montering, installasjon og vedlikehold av vedovner.

Garasjeporter

Portleverandøren leverer og vedlikeholder utstyr tilknyttet garasjeporter og portåpnere i borettslaget.

Bilkollektiv

Trondheim bilkollektiv er en non-profit medlemsorganisasjon som tilbyr leie av bil til en rimelig penge. Som Tobb-medlem har andelseierne ekstra gode priser, og bilkollektivet har per i dag utplassert to biler i borettslaget.
Ved å klikke "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Dette forbedrer nettstedets navigering og brukes til å analysere bruken av nettstedet. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.