Ressurser

Bil og Parkering

Borettslagets parkeringsplasser er kun ment for beboerne og deres besøkende. Plassene kontrolleres av ParkZone, og det er den enkeltes ansvar å sørge for gyldig parkeringstillatelse. Her vil du finne informasjon vedørende parkering, garasjer, motorvarmere og ladeplass for elbil.

Generelt om parkering

Alle motorkjøretøy skal parkeres i garasje eller på borettslagets oppmerkede parkeringsplasser. Stans utenfor inngangene er kun tillatt i korte perioder i forbindelse med av- og pålasting. Trondheim Parkering kontrollerer innkjørslene, veiene og rundkjøringene. De følger de offentlige parkeringsforskriftene. Motorsykkel/skuter/moped e.l. skal ikke parkeres utenfor inngangspartiene i blokkene. Det er ikke anledning til å ha tilhenger, båthenger, bobil etc. stående i lengre perioder.

Borettslagets parkeringsplasser kontrolleres av ParkZone. For å kunne parkere i borettslaget må bilens registreringsnummer være registrert i parkeringsappen ParkZone Go. Det er den enkelte andelseiers ansvar å sikre at bilen til enhver tid har gyldig parkeringstillatelse i appen. Dette gjelder også på faste parkeringsplasser og for den enkelte andelseiers besøkende.

Nye andelseiere må kontakte ParkZone for opprettelse av brukerkonto til ParkZone Go.

Garasje

Lidarende borettslag disponerer garasjer som tildeles etter venteliste

Alle garasjer er klargjort for lading av elbil. TOBB administrerer tildeling og oppsigelse av garasjeplass, mens borettslaget administrerer infrastruktur for lading av elbil. Så snart du ønsker plass i garasje anbefales det å sende inn søknad, da tildelingen skjer etter søknadsdato. Ved ønske om elektrisk portåpner må dette bekostes av leietaker. Et betydelig antall garasjer er likevel allerede utstyrt med elektrisk portåpner.

Garasjerekke i Lidarende borettslag
Garasje

Depositum kr. 4200,-. Leie administreres av TOBB. Alle garasjer er klargjort for lading av elbil.

 • Fast plass i garasje
 • Tilkobling motorvarmer
 • Tildeling etter venteliste
 • Klargjort for elbillading
Søk om plass nå

250 kr/mnd.

Søk om garasje
Elbil som er tilkoblet ladekabel
Lading av elbil

Lidarende borettslag har dedikerte plasser for lading av elbil, og tilbyr ladepunkt i alle garasjer

Anlegget driftes av Elaway som tilbyr app og spotprisavtale. Ved spørsmål om bruk av ladestasjon, ta direkte kontakt med Elaway.

Ladeplass elbil

Plassleie håndteres av TOBB, abonnement gjennom Elaway. Støtter 3-fas lading opp til
11 kW.

 • Fast uteplass eller garasje
 • Ingen innskudd
 • Tildeling etter venteliste
 • App og spotprisavtale
Søk om plass nå

209 kr/mnd.

Søk om ladeplass
Motorvarmer

Lidarende borettslag har et begrenset antall faste plasser med mulighet for tilkobling av motorvarmer

Plassene er kun til bruk av motorvarmer. Lading av elbil, bruk av støvsuger, høytrykkspyler osv. er ikke tillatt da det vil overbelaste de elektriske kursene. Så snart du ønsker plass for tilkobling av motorvarmer anbefales det å sende inn søknad, da tildelingen skjer etter søknadsdato.

Bil parkert i snø tilkoblet motorvarmer
Motorvarmer

Leie faktureres av TOBB. Ikke kompatibel med lading av elbil, kun til bruk av motorvarmer.

 • Fast uteplass
 • Ingen innskudd
 • Tildeling etter venteliste
Søk om plass nå

50 kr/mnd.

Søk om motorvarmer
Ved å klikke "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Dette forbedrer nettstedets navigering og brukes til å analysere bruken av nettstedet. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.