Hva trenger du hjelp til?

Ressurser

Her kan du navigere og finne svar på de aller fleste spørsmål du måtte ha angående det å bo i Lidarende borettslag.

Våre samarbeidspartnere

Borettslaget samarbeider med en rekke firma innen ulike fag

Firmaene kan kontaktes i forbindelse med oppussing, salg av bolig, feilsøking med mer. Firmaene kjenner borettslaget og leilighetene godt, og gir rabatter til andelseierne.

Oppussing i leilighet, snekkerarbeid med kapp- og gjærsagOppussing i leilighet, riving av teglstein
Lukk vindu

Eiendomsmegler

Eiendomsmegler 1 kjenner nærområdet og kan bruke viktig lokalkunnskap til å gjennomføre salg av bolig til best mulig pris. Eiendomsmegler 1 har en lokal avdeling på Valentinlyst som er spesialister på vårt område. Meglerne har flere interessenter som venter på den riktige leiligheten i Lidarende borettslag.
Lukk vindu

Ladeoperatør elbil

Elaway drifter ladeanlegget i borettslaget. Det innebærer at de har ansvar for brukernes ladeabonnement, og foretar fakturering av strømforbruk, fordeling av strømstøtte og prisregulering av strøm etter spotpris. Ved ladeproblemer, ta direkte kontakt med Elaway for feilsøking.
Lukk vindu

Bilkollektiv

Trondheim bilkollektiv er en non-profit medlemsorganisasjon som tilbyr leie av bil til en rimelig penge. Som Tobb-medlem har andelseierne ekstra gode priser, og bilkollektivet har per i dag utplassert to biler i borettslaget.
Ikon for telefon
Lukk vindu

Garasjeporter

Portleverandøren leverer og vedlikeholder utstyr tilknyttet garasjeporter og portåpnere i borettslaget.
Lukk vindu

Vedovn og pipe

Varmeforum har kjennskap til borettslaget og har gjennomført rehabilitering av alle piper de senere år. Varmeforum tilbyr alt av tjenester relatert til kjøp, montering, installasjon og vedlikehold av vedovner.
Lukk vindu

Rørlegger

Haralds VVS har lang erfaring fra borettslaget med oppussing av bad, kjøkken og vaskerom. Firmaet har kjennskap til rør og rørsjakter, og har skiftet sluk i mange av borettslagets leiligheter.
Lukk vindu

Rørlegger

K.Lund har lang erfaring fra borettslaget med oppussing av bad, kjøkken og vaskerom. Firmaet har kjennskap til rør og rørsjakter. K.Lund tilbyr fastpris på bytte av varmtvannsbereder, med kort leveringstid.
Lukk vindu

Snekker

Lang erfaring fra borettslaget med generelle snekkerarbeider, utskiftning av vindu, takluker med mer.
Lukk vindu

Elektriker

Elektrikerfirma med god kjennskap til borettslaget. Har de siste år foretatt alle feilrettinger etter elkontroll, og har bygget ut ladeanlegget for elbiler i garasje og på utendørs oppstillingsplass. Ansvarlig for installasjon og vedlikehold av ladere til elbil.
Lukk vindu

Parkeringskontroll

Foretar kontroll av alle oppmerkede parkeringsplasser i borettslaget. Alle beboere og besøkende må derfor til enhver tid ha gyldig parkeringstillatelse registrert i app. Les mer på siden "bil og parkering".
Lukk vindu

TV og internett

Telia leverer signaler og utstyr til TV og internett i borettslaget. I avtalen får den enkelte beboer velge et personlig tilpasset TV-innhold, samt muligheter for oppgradering av internetthastighet etter personlig behov. Ved problemer skal Telia kundeservice kontaktes direkte.
Lidarende borettslag

Ofte stilte spørsmål

Er det ledig ladeplass for elbil?
Nedtrekksmeny for svar på spørsmål

Ledige plasser tildeles fortløpende etter venteliste. Send inn søknad om ladeplass i eget skjema på ressurssiden bil og parkering. Vi oppfordrer også til å benytte kartløsningen som til enhver tid viser ledige ladeplasser.

Skal styret varsles når jeg pusser opp leiligheten min?
Nedtrekksmeny for svar på spørsmål

Nei, men gi beskjed til alle i samme blokk om hvilke tidspunkt det skal foregå støyende arbeider. Ved fjerning av vegger eller endring av romløsning skal styret varsles. Flere av veggene i leilighetene er bærende vegger, og skal derfor ikke fjernes. Les mer på ressurssiden om oppussing.

Jeg har fått vannskade i leiligheten min, hva gjør jeg?
Nedtrekksmeny for svar på spørsmål

Ved vannskade er det viktig å minimere skaden på bygning og inventar. Kilden til vannlekkasjen må stoppes umiddelbart, enten internt i leiligheten eller ved å stenge hovedkran i kjeller. Tørk deretter opp alt synlig vann. Meld skaden til styret via eget skjema på ressurssiden skader og forsikring.

Er det tillatt å ha katt i borettslaget?
Nedtrekksmeny for svar på spørsmål

Det er tillatt med kjæledyr, men andelseier skal sørge for å ha full kontroll på dyret til enhver tid. Dyret skal ikke sjenere eller etterlate ekskrementer på borettslagets område, og det er krav om å holde kjæledyr i bånd hele året. Les mer om dyrehold i borettslaget under ressurssiden husdyr.

Kan jeg leie ut leiligheten min?
Nedtrekksmeny for svar på spørsmål

Det er tillatt å leie ut leiligheten i opptil 30 dager per kalenderår. Utleie over lengre perioder skal godkjennes av styret, og avgjøres i henhold til borettslagets gjeldende vedtekter. Les mer på ressurssiden om utleie.

Hvordan kontakter jeg styret?
Nedtrekksmeny for svar på spørsmål

Styret kontaktes via kontaktskjema på siden kontakt. Styret har fast kontortid én dag per uke der du kan ringe per telefon. Ved hastesaker kan styrets leder nås per SMS.

Ved å klikke "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Dette forbedrer nettstedets navigering og brukes til å analysere bruken av nettstedet. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.