Ressurser

Nøkler og Lås

Borettslaget benytter et felles låssystem med nøkkel og adgangsbrikke, og har porttelefoner til alle leiligheter. Her vil du finne svar på spørsmål om låssystemet, samt bestille nye nøkler, brikker og skilt til postkasse og porttelefon.

Nøkler og adgangsbrikke

Beboere er selv ansvarlige for sine nøkler og adgangsbrikker

Fellesinngang benytter adgangsbrikke. Leilighetsdørene benytter samme nøkkel som postkassen. Kjellerbod og sykkelgarasje benytter samme nøkkel. Ved behov for nye nøkler bestilles dette via skjema direkte til Tobb. Adgangsbrikker utstedes av styret og bestilles via knappen under. Ved behov for innlåsingsassistanse, kontakt Avarn Security på tlf.: 916 45 956.

Nøkkel som står i lås til inngangsdør med nøkkelbrikke hengende på samme nøkkelring
Porttelefon tablå med navneskilt og ringeklokke
Porttelefon og postkasse

Alle beboere skal ha originale navneskilt på porttelefon og postkasse

Det er ikke tillatt å lime på egne midlertidige lapper. Bestilling av navneskilt til porttelefon og postkasse gjøres direkte til styret. Etter bestilling er mottatt og skiltene er produsert kommer navneskiltene direkte i postkassen. Montering foretas selv av den enkelte beboer.

Ved å klikke "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Dette forbedrer nettstedets navigering og brukes til å analysere bruken av nettstedet. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.