Om Lidarende borettslag

Vårt fellesskap gir boverdi for store og små

19

lavblokker

207

leiligheter

2 min

til kollektivtransport

1972

byggeår
Litt om plasseringen

Sentral beliggenhet med et variert tilbud

Borettslaget er plassert på Eberg. Her er det umiddelbar nærhet til et bredt utvalg dagligvarebutikker, apotek, bibliotek, kafe, idrettsplass, lekeplasser, kollektivtransport, turstier, skiløype, rekreasjonsområder med mer.

Tidslinje

Hvordan alt ble til

Januar, 1972

Første innflytting

Første innflytting i borettslaget er datert 18. januar 1972. Deretter ble blokkene fortløpende ferdigstilt med totalt 207 leiligheter, fordelt på 2-, 3- og 4-romsleiligheter.

1995

Nye verandaer

Leilighetene i borettslaget får nye verandaer, som tilbyr beboerne et nytt utvendig oppholdsrom. Verandaene etableres på søyler og bjelkelag fastmontert i veggen, med vedlikeholdsfritt materiale i rekkverk og skjerming.

Om leilighetene i Lidarende Borettslag

Romslige leiligheter i tre ulike størrelser

4-romsleiligheter

Komplett familiebolig på ett plan der romslig entré har direkte tilgang til vaskerom

Utrolige 100 m2 med delvis åpen kjøkkenløsning, vaskerom og walk-in garderobe. Separat toalett og bad som kan slås sammen om ønskelig. Vedfyring for ekstra varme og hygge på kalde vinterdager.

Ord fra noen av våre beboere

Hva våre beboere synes om borettslaget

"Området er fantastisk! Frodig og grønt, men likevel sentrumsnært. Tilgang til mange dagligvarekjeder, barnehager, idrettsplass og tursti."
- Ola N
Beboer
"Turstien passerer like utenfor blokka mi, og tar meg opp til Strindamarka. Sporlagt skiløype på vinteren er et pluss."
- Linn K
Beboer
"Her har barna alt de trenger. Lekeplasser, store områder for frilek, tursti som skolevei, fotballbaner, Voll gård med mer."
- Heidi S
Beboer
Ved å klikke "Godta", godtar du lagring av informasjonskapsler på enheten din. Dette forbedrer nettstedets navigering og brukes til å analysere bruken av nettstedet. Se vår Personvernerklæring for mer informasjon.